Slibning af trappe

Vi, hos Rendbæk Gulvafslibning står til rådighed, hvis du har en trappe, der kan bruge en mindre overhaling. Har trappen brug for en let tur? Eller måske slibes helt i bund? Uanset hvordan behovet ser ud, tilbyder vi slibning af trapper efter dine ønsker. Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores felt, hvor vi arbejder efter moderne og traditionsrige teknikker. Dette er din garanti for, at trappen få den bedst mulige behandling. Vi har adresse i Holstebro, men vi kører også i de omkringliggende byer som bl.a. Struer, Vinderup og Lemvig.

Rådgivning og ekspertise

Hvis du har en trappe der er slidt efter mange år på bagen, er en slibning den optimale løsning. På den måde kan man give trappen et opfriskende pust, så man er fri for at skulle investere i en helt ny trappeløsning. Vi ved, hvordan trappeslibningen bedst gribes an, hvor arbejdet udføres efter de bedste forskrifter. Hvis du ønsker råd og vejledning vedrørende din trappe, kommer vi gerne og vejleder dig til den rette løsning.

Skal vi hjælpe dig?

Vi kommer gerne med vores faglige øjne, og giver et inspirerende forslag til, hvordan din trappe kan få et nyt liv. Du er velkommen til at ringe på telefon 40 33 88 57 eller skrive på krendbaek@mail.dk, hvis du ønsker hjælp fra professionelle fagmænd. Vi sikrer resultater, der holder i mange år. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 33 88 57 eller på vores kontaktformular.