Slibning af bordplader i Lemvig, Struer og omegn.

Hos Rendbæk Gulvafslibning tilbyder vi slibning af bordplader, hvis dit spisebord trænger til en kærlig hånd.

Få nyt liv i din bordplade

 Vi har stor erfaring og ekspertise i at arbejde med slibning af træ, hvor vi udfører mange forskellige opgaver – herunder slibning af bordplade. Hvis din bordplade med årene er blevet slidt eller ujævn, kan det være en rigtig god idé, at få det slebet. Dette gør pladen helt jævn og glat, og står herefter helt som ny. Vi sørger derudover for efterbehandling med olie, så bordet holder i mange år frem.

Vejledning til en smuk overflade

Hvis du er i tvivl om, hvordan din bordplade kan få fornyet sit liv, står vi gerne klar med kompetent vejledning omkring projektet. Vi kommer gerne ud og kigger på bordpladen, for på den måde at kunne vurdere, hvordan vi bedst muligt kan slibe overfladen, så den ser præsentabel ud igen. Der bruges kun de bedste maskiner i vores arbejde med bordplader, som er med til at sikre et holdbart resultat. Vi har over 25 års erfaring i branchen, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Kontakt os i dag!

Hvad enten du har en bordplade der skal slibes, ønsker vejledning til opgaven eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 33 88 57 eller skrive på krendbaek@mail.dk, så tager vi gerne en uforpligtende snak omkring opgaven – hvad enten du er privat eller erhverv. Vi er beliggende i Holstebro, men arbejder også i bl.a. Lemvig, Struer og Vinderup. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 33 88 57 eller på vores kontaktformular.