Efterbehandling er altafgørende

Når et gulv er blevet afslebet eller afhøvlet, er efterbehandling altafgørende for både gulvets holdbarhed og efterfølgende udseende. Hos Rendbæk Gulvafslibning A/S tilbyder vi en personlig bestemt efterbehandling, som altid laves efter dine ønsker. Efterbehandlingen laves ikke blot for udseendets skyld – for at dit gulv, bord eller din trappe kan holde til slid, må den nødvendige efterbehandling laves, og på den måde sikrer du også, at dit gulv holder sig pænt trods snavs og gulvvask.

 

Tilpas dit gulv til dine ønsker

Vi tilbyder forskellige former for efterbehandling, og fælles for dem alle er, at vi til vores behandling kun benytter produkter, som er af den bedste kvalitet, og som er nøje udvalgt. Vi tilbyder bl.a. efterbehandling med følgende materialer:

  • Lud
  • Olie
  • Lak
  • Sæbe
  • Voks
  • Og mange flere

Hvilket materiale, som vi skal bruge til efterbehandling af dit gulv vælges i harmoni med dine ønsker samt vores erfaringer.

 

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for at få afhøvlet eller afslebet og samtidig vil have lavet en personlig efterbehandling, kan du kontakte os via vores hjemmeside, på telefon 40 33 88 57 eller mail krendbaek@mail.com. Vi er beliggende i Mejdal tæt ved Holstebro, og vi opererer i hele Nordvestjylland. Med en behandling hos os er du sikret, at dit gulv får et nyere og mere frisk udseende, som er efter dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 33 88 57 eller på vores kontaktformular.