25 års erfaring i gulvbranchen

25 års erfaring i gulvbranchen taler sit klare sprog: hvad enten det handler om gulvafslibning, gulvafhøvling eller efterbehandling af dit gulv, udfører vi i Rendbæk Gulvafslibning A/S vores arbejde i højeste kvalitet – med de bedste materialer, samt både traditionsrige og moderne teknikker.

Vi er 4 engagerede, passionerede og kompetente medarbejdere, der gerne giver et inspirerende bud på, hvordan dit gulv kan blive frisket op.

Rendbæk Gulvafslibning blev etableret i 2000 af Karsten Rendbæk. Sidenhen er Knud og sønnerne Martin og Steffen Rendbæk kommet til. Virksomheden er altså forankret omkring familien, og det giver os – og dig – en fordel i form af stor fleksibilitet.

Siden virksomhedens start har vi varetaget opgaver for både boligselskaber, private og erhverv. Mange af vores kunder anbefaler os, hvilket afspejler vores faglige stolthed. Vi kommer altid gerne ud og vurderer dit gulvs tilstand for at give et uforpligtende tilbud. Vi hjælper gerne med ideer og løsninger for netop dit gulv.

Vi udfører primært arbejde i Vinderup, Ulfborg og resten af Holstebro Kommune, men besøger dig også i Struer Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 33 88 57 eller på vores kontaktformular.