Professionel gulvafhøvling

Gulvafhøvling er noget, som vi hos Rendbæk Gulvafslibning A/S har stor erfaring med. Vi tør godt at sige, at vi er eksperter i både afhøvling og afslibning af gulve, og vi vurderer altid i det enkelte tilfælde, hvilken behandlingsform, der er brug for. Gulvafhøvling bruges i mange tilfælde på gulve, som er tydeligt beskadiget, og derfor er gulvafhøvling ofte et større indgreb end gulvafslibning. Derfor er det nødvendigt med professionel og erfaren ekspertise, og vi står altid klar til at hjælpe dig efter f.eks. en vandskade.

 

Når en afslibning ikke er nok

I nogle tilfælde vil en gulvafslibning ikke være tilstrækkelig i forhold til at skulle forny gulvet. Er dit gulv gammelt, ujævnt eller slidt, kan det trænge til en gulvafhøvling. Vi afhøvler gulvet med en gulvhøvl, der fjerner nogle millimeter af overfladetræet. Det gør gulvet helt lige og glat og forvandler dit gamle gulv til et nyt. Når du har fået afhøvlet dit gulv, skal det slibes. Det er samtidig stadig vigtigt at få efterbehandlet gulvet.

 

Mangler du hjælp til afhøvling af gulv?

På telefon 40 33 88 57 eller mail krendbaek@mail.com kan du komme i kontakt med en af vores særdeles dygtige medarbejdere. De kommer gerne ud og tilser dit gulv, således at du tilbydes den helt rigtige behandling. Du kan samtidig altid tage kontakt for et uforpligtende tilbud, og vi svarer også på henvendelser fra vores hjemmeside så hurtigt som muligt. Vi tilbyder afhøvling af gulve i store dele af Nordvestjylland, og fra vores hovedsæde i Mejdal arbejder vi ofte i Struer, Lemvig, Vinderup og omegn.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 33 88 57 eller på vores kontaktformular.