Gulvbehandling

Vi ved, hvad der er bedst for dit gulv

Når dit gulv begynder at blive ridset og snavset, trænger det ofte til en behandling. Afhængig af dit gulvs tilstand, udfører vi alt arbejde inden for:

Vi indgår gerne en serviceaftale, hvor vi løbende efterser dine gulve med mulighed for en let afslibning og efterbehandling. Det er en god løsning for især boligselskaber og virksomheder med stor slitage på deres gulve.

 

Giv dit gulv nyt liv med en gulvbehandling

Vi udfører gulvafslibning, så dit gulv får et lysere og mere frisk udseende. Når vi sliber dit gulv, er det for at fjerne den gamle overfaldebehandling. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at afhøvle gulvet helt for at skabe en glat overflade. Efterfølgende vil en efterbehandling være nødvendig. Vi efterbehandler med lud, olie, lak, sæbe eller voks efter dit ønske, og vi bruger naturligvis kun de bedste produkter, så dit gulv er bedst beskyttet. Efterbehandlingen er med til skabe et unikt og individuelt baseret gulv, der er som nyt.

 

Ingen opgave er for stor eller lille

Intet gulv er for småt eller for stort til, at vi kan hjælpe. Er dit gulv eksempelvis 50 m2, klarer vi typisk opgaven på et par dage, mens større gulve vil kræve en længere arbejdsproces. Du kan på vores hjemmeside se før/efter billeder af gulve, som vi har behandlet, og du kan altid kontakte os på telefon 40 33 88 57 eller mail krendbaek@mail.dk, hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig videre.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. 40 33 88 57 eller på vores kontaktformular.