Børstede gulve fremhæver kvalitet og design

Hos Rendbæk Gulvafslibning A/S kan vi tilbyde behandling af dit gulv med slibning og børstning. Vi har mange års erfaring med afslibning af forskellige træsorter og typer, og vi tør derfor godt kalde os eksperter, når det gælder afslibning af træ. Ved at vælge et børstet gulv, kan du fremhæve dit trægulvs egentlige kvalitet, og du vil ofte opleve, at dit gulvs design fremstår mere nyt. Et børstet gulv er også præget af mere dybde, og gulvets struktur tydeliggøres ved, at gulvet er børstet.

En længere proces giver et flottere resultat

Hvis du ønsker at opnå et børstet gulv, gøres dette ved hjælp af en almindelig gulvafslibning, og det er egentlig den efterfølgende behandling af gulvet, som gør det muligt at opnå et børstet udseende. Før i tiden har børstede gulve kun kunne fås fabriksfremstillede, og det er derfor en relativt ny metode, som vi bruger til at give gulvet det rette look. Efter afslibning tilføres gulvet specialudvalgte olier, og vi behandler gulvet med stålbørster for at give en mere struktureret effekt. Ønsker du et børstet gulv, må du derfor forvente, at behandlingen kan tage tid, men vi er ikke i tvivl om, at du efterfølgende vil være glad for gulvets nye liv og føle, at det har været det hele værd.

 

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos os vægter vi samarbejde og dialog med kunden højt, og vi prissætter derfor et hvert opkald angående gulvafslibning. Overvejer du børstebehandling af dit gulv, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 40 33 88 57 eller på mail krendbaek@mail.com. Fra vores hovedsæde i Mejdal ved Holstebro hjælper vi kunder i hele Nordvestjylland, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.