Vi ved, hvad der er bedst for dit gulv

16 Hvid Lakeret Trappe CopyNår dit gulv begynder at blive ridset og snavset, trænger det ofte til en behandling. Afhængig af dit gulvs tilstand, udfører vi alt arbejde inden for:

  • Gulvafslibning
  • Efterbehandling med lak, lud, sæbe, olie eller voks
  • Gulvafhøvling

Vi indgår gerne en serviceaftale, hvor vi løbende efterser dine gulve med mulighed for en let afslibning og efterbehandling. Det er en god løsning for især boligselskaber og virksomheder med stor slitage på deres gulve.

Er dit gulv eksempelvis 50 m2, klarer vi typisk opgaven på et par dage. Intet gulv er for småt eller for stort. Under menuen galleri er det muligt at se før og efter billeder af forskellige løsninger, som vi allerede har udført for vores kunder. 

Gulvafslibning

Hvis dit gulv ser gammelt og slidt ud og måske endda begynder at ændre farve, er det en god idé at slibe det. Vi udfører gulvafslibning, så dit gulv får et lysere og mere frisk udseende. Når vi sliber dit gulv, er det for at fjerne den gamle overfaldebehandling. Dette gør vi for at kunne give dit gulv et nyt liv. Derfor vil dit gulv som regel også trænge til en efterbehandling for at sikre gulvets levetid.

Efterbehandling

Når dit gulv har fået en afslibning, efterbehandler vi det med lud, olie, lak, sæbe eller voks, alt efter dit ønske og vores erfaringer. Vi bruger de bedste materialer, så dit gulv er beskyttet bedst muligt mod, slid, snavs og gulvvask. Efterbehandlingen udføres i harmoni med dine ønsker til, hvilken farve og glans, dit gulv skal have.

Gulvafhøvling

Er dit gulv gammelt, ujævnt eller slidt, trænger det ofte til en gulvafhøvling. Når en gulvafslibning ikke slår til alene, afhøvler vi gulvet med en gulvhøvl, der fjerner nogle millimeter af overfladetræet. Det gør gulvet helt lige og glat og forvandler dit gamle gulv til et nyt. Når du har fået afhøvlet dit gulv, skal det slibes. Og for at dit gulv kan holde til brug, er det vigtigt at efterbehandle det.

Rendbæk Gulvafslibning A/S
Slåenvej 44, Mejdal
7500 Holstebro

Tlf.: 4033 8857
E-mail: 
krendbaek@mail.dk

Byg Garanti